Zobrazeno 1 - 10
of 191
pro vyhledávání: '"HARD WHEAT"'
Autor:
Abebe Teshome Ayele
Publikováno v:
Journal of Agriculture and Food Research, Vol 16, Iss , Pp 101166- (2024)
Ethiopians traditionally make Nifro, a snack made by boiling wheat and another grain in hot water. Boiling conditions such as boiling time and temperature could have a significant impact on the proximate and sensory properties of boiled foods particu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e13ddf2f44444cd78c4d1fa33a692c2d
Autor:
Tatiana S. Aniskina, Kirill A. Sudarikov, Nikita A. Prisazhnoy, Ishen N. Besaliev, Alexander A. Panfilov, Nelli S. Reger, Tatyana Kormilitsyna, Antonina A. Novikova, Alexander A. Gulevich, Svyatoslav V. Lebedev, Pyotr A. Vernik, Ekaterina N. Baranova
Publikováno v:
Symmetry, Vol 16, Iss 5, p 548 (2024)
The use of instrumental methods of analysis in the assessment of indices that record changes in symmetry in the structure of grains to evaluate the quality of durum and soft wheat grain is currently considered a search tool that will allow us to obta
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6f0ffb717515498f8a5015f58a6d09f7
Autor:
A. G. Galayan, A. V. Bondarev
Publikováno v:
Новые технологии, Vol 18, Iss 2, Pp 117-124 (2022)
Seeds with a certain embryo shape have a variation in germination, some are more productive, others are not. This phenomenon has become the impetus for the systematization of seed groups by embryos. We have identified 8 groups (1a, 1, 2, 3, 4, 5, 6,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/37e9914e646c4caa89c7759ffde1e06c
Publikováno v:
Новые технологии, Vol 17, Iss 1, Pp 78-86 (2021)
The article is devoted to the problem of choosing agricultural machinery, as productive potential of plants depends on its effective operation. The correct choice of parameters and modes of agricultural machinery is the fundamental paradigm for solvi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a1793f473ea94762954ed30d7e27f6f4
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Yaseen Ahmed Rasheed Goran
Publikováno v:
Zanco Journal of Pure and Applied Sciences, Vol 32, Iss 4 (2020)
Coconut water (Cocos nucifera L.) is a biological and sterile liquid from coconut kernel. It contains a variety of ionic materials, sugars, amino acids, and several plant growth regulators. This work has been achieved in plant physiology research lab
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e25e81064c9040a39d1e310582a1ef27
Autor:
Emelyanova Anna, Logvinova Elena
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 32, p 01002 (2021)
Kursk Federal Agricultural Research Center, together with National Grain Center named after P.P. Lukyanenko, has been studying and selecting hybrid populations, lines and varieties of hard winter wheat since 2012. Since 2017, they have been studied f
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bca3b8c503d54418b453c46eab71bbba
Представлены результаты исследований эффективности использования отхода калийного производства глинисто-солевого шлама (ГСШ), как кал
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::b01cf76c9f4bd5613e32697d6d68a551
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.