Zobrazeno 1 - 10
of 81
pro vyhledávání: '"HAO Jian-yu"'
Autor:
HAO Jian-yu, WANG Min, CAO Yong, MA Xiao-fei, LI Xiao-li, JIANG Lan-fang, HUO Wei-guang, JI Hu-tai
Publikováno v:
Liang you shipin ke-ji, Vol 27, Iss 5, Pp 10-13 (2019)
The effect of bran on rheological property of wheat flour was researched. The national trial strong gluten variety Jinmai 92 was used as raw material to grind flour.The bran addition were 5%, 10%, 15%, 20%, 25% and 30% with pure flour as negative con
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c16e4f68c1e442d7bffca40f68a4b84a
Publikováno v:
In Computers & Graphics April 2024 119
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Hepatobiliary & Pancreatic Diseases International December 2015 14(6):633-641
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Talanta 15 February 2011 83(5):1716-1720
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zheng, Hu-Zhi, Liu, Li, Zhang, Zhu-Jun, Huang, Yu-Ming, Zhou, Dong-Bo, Hao, Jian-Yu, Lu, Yi-Hui, Chen, Su-Ming
Publikováno v:
In Spectrochimica Acta Part A: Molecular and Biomolecular Spectroscopy 2009 71(5):1795-1798