Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"HAN Chunran"'
Publikováno v:
Shipin yu jixie, Vol 39, Iss 11, Pp 152-160 (2023)
Objective: Indigo fruit juice is prone to browning during processing. Methods: A kinetic model was fitted by determining the changes in browning degree, vitamin C (VC) content, and 5-hydroxymethylfurfural (5-HMF) content of indigo fruit juice
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b38aa864c27b4ef09e6d5b74a66532f6
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Research & Development; jan2021, Vol. 42 Issue 1, p199-212, 14p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Applied Biological Chemistry; December 2022, Vol. 65 Issue: 1
Publikováno v:
Biological Trace Element Research; Sep2012, Vol. 148 Issue 3, p336-344, 9p
Publikováno v:
2010 4th International Conference on Bioinformatics & Biomedical Engineering (iCBBE); 2010, p1-3, 3p
Publikováno v:
Journal of Food Science (Wiley-Blackwell); Apr2005, Vol. 70 Issue 3, pS172-S178, 1p