Zobrazeno 1 - 10
of 78
pro vyhledávání: '"HAMPIKYAN, Hamparsun"'
Autor:
Akkaya, Esra, Bingol, Enver Baris, Muratoglu, Karlo, Hampikyan, Hamparsun, Cetin, Omer, Colak, Hilal
Publikováno v:
In Innovative Food Science and Emerging Technologies May 2024 93
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Akkaya, Esra1 (AUTHOR) esra.akkaya@iuc.edu.tr, Hampikyan, Hamparsun2 (AUTHOR), Muratoglu, Karlo1 (AUTHOR), Colak, Hilal1 (AUTHOR), Bingol, Enver Baris1 (AUTHOR)
Publikováno v:
International Journal of Environmental Health Research. Dec2024, p1-10. 10p.
Autor:
Akkaya, Esra, Colak, Hilal, Hampikyan, Hamparsun, Cakmak Sancar, Burcu, Akhan, Meryem, Engin, Ayse Seray, Cetin, Omer, Bingol, Enver Baris
Publikováno v:
Foods; Dec2024, Vol. 13 Issue 23, p3725, 12p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bingol Enver Baris, Hampikyan Hamparsun, Muratoglu Karlo, Akkaya Esra, Cetin Omer, Colak Hilal
Publikováno v:
Journal of Veterinary Research, Vol 64, Iss 3, Pp 407-412 (2020)
Clostridioides (Clostridium) difficile is a Gram+, anaerobic, spore-forming, rod-shaped bacterium that can produce toxins, and it is mainly because its virulence is attributed. The objective of this study was to evaluate the presence of C. difficile
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/08123650f874420294328da655972efd
Publikováno v:
British Food Journal, 2008, Vol. 110, Issue 11, pp. 1079-1087.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/00070700810917992
Publikováno v:
Volume: 7, Issue: 4 272-278
Food and Health
Food and Health
Yer fıstığı, gıda alerjenleri içerisinde en tehlikeli olanıdır. Dolayısıyla gelişmiş ve gelişmekte olan ülkelerde ölümcül gıda kaynaklı anafilaksinin en yaygın nedenidir. Yer fıstığı alerjisine sahip bireyler, yer fıstığı
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=tubitakulakb::c1245dd3ba578eec706ab6c3d8eef95c
https://dergipark.org.tr/tr/pub/jfhs/issue/64186/900313
https://dergipark.org.tr/tr/pub/jfhs/issue/64186/900313
Publikováno v:
In Food Control 2007 18(5):576-579
Publikováno v:
In Food Control 2007 18(1):30-32