Zobrazeno 1 - 10
of 106
pro vyhledávání: '"HALKMAN, A. Kadir"'
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 October 2021 359
Autor:
Kolcuoğlu, Gülten1 gultenkolcuoglu@gmail.com, Halkman, A. Kadir2
Publikováno v:
GIDA: The Journal of Food. 2021, Vol. 46 Issue 5, p1092-1104. 13p.
Publikováno v:
In Food and Bioproducts Processing April 2016 98:275-282
Autor:
Akpınar, Merve1 merveakpinar@ankara.edu.tr, Halkman, A. Kadir1
Publikováno v:
GIDA: The Journal of Food. 2019, Vol. 44 Issue 6, p1106-1120. 15p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
KOLCUOĞLU, Gülten, HALKMAN, A. Kadir
Publikováno v:
Volume: 46, Issue: 5 1092-1104
Gıda
Gıda
In this study, olive leaf extract, grapefruit essential oil, orange peel essential oil, rosemary essential oil, and propolis were used alone and in different combinations against Escherichia coli O157: H7, Salmonella Enteritidis, E. coli Biotype 1, L
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=tubitakulakb::01616c54e12461bb9c826c84a43fce57
https://dergipark.org.tr/tr/pub/gida/issue/64417/935502
https://dergipark.org.tr/tr/pub/gida/issue/64417/935502
Autor:
Çilak, Gizem Özlük1 gizem.ozluk@gmail.com, Halkman, A. Kadir2
Publikováno v:
GIDA: The Journal of Food. 2018, Vol. 43 Issue 2, p347-355. 9p. 1 Chart, 3 Graphs.
Autor:
Savran, Derya1, Halkman, A. Kadir1 halkman@ankara.edu.tr
Publikováno v:
GIDA: The Journal of Food. 2017, Vol. 42 Issue 5, p603-608. 6p. 1 Graph.
Autor:
Selamoğlu, Hilal1, Halkman, A. Kadir2 halkman@ankara.edu.tr
Publikováno v:
GIDA: The Journal of Food. 2017, Vol. 42 Issue 4, p457-467. 11p. 4 Charts, 4 Graphs.
Autor:
Savran, Derya1, Halkman, A. Kadir1 halkman@ankara.edu.tr
Publikováno v:
GIDA: The Journal of Food. 2017, Vol. 42 Issue 1, p1-7. 7p. 2 Graphs.