Zobrazeno 1 - 10
of 293
pro vyhledávání: '"HALFORD, J. A."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Farrant, Jill M., Cooper, Keren, Hilgart, Amelia, Abdalla, Kamal O., Bentley, Joanne, Thomson, Jennifer A., Dace, Halford J. W., Peton, Nashied, Mundree, Sagadevan G., Rafudeen, Mohamed S.
Publikováno v:
Planta, 2015 Aug 01. 242(2), 407-426.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/43564345
Autor:
Mackinder, Halford J
Publikováno v:
The SHAFR Guide Online
Externí odkaz:
https://doi.org/10.1163/2468-1733_shafr_SIM010110004
Publikováno v:
PLoS ONE, Vol 17, Iss 2, p e0263228 (2022)
PloS one
PLoS ONE
PloS one
PLoS ONE
Funder: nihr oxford biomedical research centre; funder-id: http://dx.doi.org/10.13039/501100013373
Funder: national institute for health research; funder-id: http://dx.doi.org/10.13039/501100000272
OBJECTIVES: The aim was to investigate the
Funder: national institute for health research; funder-id: http://dx.doi.org/10.13039/501100000272
OBJECTIVES: The aim was to investigate the
Publikováno v:
Food Quality and Preference
Highlights • Smaller portion sizes are associated with lower energy intake. • We test a norm range model of the portion size effect on intended intake. • A wide range of portion sizes were perceived as normal. • Portions perceived as normal d