Zobrazeno 1 - 10
of 27
pro vyhledávání: '"HADJAL, SAMIR"'
Autor:
Guenaoui, Nawel, Ouchemoukh, Salim, Amessis-Ouchemoukh, Nadia, Ayad, Rabha, Pusșcaș, Andreea, Zeroual, Brahim, Hadjal, Samir, Mureșan, Vlad
Publikováno v:
Journal of Food Safety & Food Quality / Archiv für Lebensmittelhygiene; Nov/Dec2024, Vol. 75 Issue 6, p167-178, 12p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ouatmani, Toufik, Rezig, Leila, Hadjal, Samir, Trabelsi, Najla, Mokhtar, Meriem, Kouadri, Louiza, Mayouf, Rahma, Boulekbache-Makhlouf, Lila, Madani, Khodir, Haddadi-Guemghar, Hayate
Publikováno v:
Journal of Food Measurement & Characterization; Aug2024, Vol. 18 Issue 8, p6406-6418, 13p
Autor:
Benbouriche Aicha, Haddadi-Guemghar Hayate, Bachir-bey Mostapha, Boulekbache-Makhlouf Lila, Hadjal Samir, Kouadri Louiza, Mehidi-Terki Djamila, Hamitri Morad, Madani Khodir
Publikováno v:
Oilseeds and fats, crops and lipids, Vol 29, p 33 (2022)
Soybean oil is the most consumed oil worldwide due to its cheapness but presented a weak thermo-resistance due to its richness in poly-unsaturated fatty acids. This study aims to improve the thermo-stability of refined soybean oil by blending it with
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/560249571c3c4c29afb77c7bfee18607
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ouatmani, Toufik, Rezig, Leila, Hadjal, Samir, Trabelsi, Najla, Mokhtar, Meriem, Kouadri, Louiza, Mayouf, Rahma, Boulekbache-Makhlouf, Lila, Madani, Khodir, Haddadi-Guemghar, Hayate
Publikováno v:
Journal of Food Measurement and Characterization; 20240101, Issue: Preprints p1-13, 13p
Publikováno v:
Current Bioactive Compounds. 17
Background:: Several researches have focused on the antioxidant capacity of natural components extracted from plants. Their properties are determined by the presence of phenolic compounds that extend the shelf life of food and protect fats from autox
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kaanin‐Boudraa, Ghania, Brahmi, Fatiha, Wrona, Magdalena, Nerín, Cristina, Hadjal, Samir, Madani, Khodir, Boulekbache‐Makhlouf, Lila
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation; May2021, Vol. 45 Issue 5, p1-14, 14p
Autor:
Djaoud, Kahina, Arkoub-Djermoune, Lynda, Remini, Hocine, Sait, Sabrina, Tazarourte, Myriam, Hadjal, Samir, Romero, Alberto, Madani, Khodir, Boulekbache-Makhlouf, Lila
Publikováno v:
Current Nutrition & Food Science; 2020, Vol. 16 Issue: 4 p530-542, 13p