Zobrazeno 1 - 10
of 10 581
pro vyhledávání: '"HACCP system"'
Autor:
Szczyrba, Anna1 (AUTHOR) anna.szczyrba.09@gmail.com, Ingaldi, Manuela2 (AUTHOR) manuela.ingaldi@wz.pcz.pl
Publikováno v:
Management Systems in Production Engineering. Aug2024, Vol. 32 Issue 3, p357-371. 15p.
Publikováno v:
Journal of Anhui Agricultural Sciences. 9/18/2024, Vol. 52 Issue 18, p151-157. 7p.
Publikováno v:
Journal of Anhui Agricultural Sciences. 7/18/2024, Vol. 52 Issue 14, p139-143. 5p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Assemgul Baikadamova, Yelena Yevlampiyeva, Duman Orynbekov, Berik Idyryshev, Aidyn Igenbayev, Shyngys Amirkhanov, Madina Shayakhmetova
Publikováno v:
Frontiers in Sustainable Food Systems, Vol 8 (2024)
This study developed and implemented a specific HACCP plan for the meat pate “Phirmennyi” at the small meat processing enterprise “Alteev” in Semey, Kazakhstan. The research, conducted in collaboration with the Department of Food Production T
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/318649ffbe37486d905b6044c12216b7
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kalevska, Tatjana1 tatjana.kalevska@uklo.edu.mk, Kosteska, Marina2 mkosteska@fva.gov.com, Sasko Martinovski1 sasko.martinovski@uklo.edu.mk, Stamatovska, Viktorija1 viktorija.stamatovska@uklo.edu.mk, Nedelkoska, Daniela Nikolovska1 daniela.nedelkoska@uklo.edu.mk
Publikováno v:
Horizons Series B. 2021, Issue 9, p185-195. 11p.
Autor:
Shavisi, Nassim1 nassim.shavisi@yahoo.com
Publikováno v:
Journal of Nutrition, Fasting & Health. Autumn2023, Vol. 11 Issue 4, p286-290. 5p.
Publikováno v:
Zhongguo shipin weisheng zazhi, Vol 34, Iss 4, Pp 799-803 (2022)
ObjectiveTo study the ideology within Hazard analysis and critical control point(HACCP) system, the relationship between ideology and HACCP system as well as between those ideologies.MethodsThe discipline idea contained in HACCP system were det
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5145d4ad668a4de9b8001d6b9ae5e7e8