Zobrazeno 1 - 10
of 126
pro vyhledávání: '"H.Y. Cai"'
Publikováno v:
Journal of Applied Animal Nutrition, Vol 8, Iss 2, Pp 93-99 (2020)
The aim of this study was to evaluate the influence of the dietary addition of sodium humate (HAS) on performance and immune response of laying hens during peak lay, over an eight-week period. Laying hens, aged 24 weeks old, were randomly allotted to
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5a276bd6388f4db9b005e7309983fdfc
Publikováno v:
Animal, Vol 13, Iss 4, Pp 777-783 (2019)
β-Casomorphin is an opioid-like bioactive peptide derived from β-casein of milk that plays a crucial role in modulating animal’s feed intake, growth, nutrient utilization and immunity. However, the effect of β-casomorphin on lipid metabolism in
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b59221d4c56646ba9e05c4e9fe78b410
Autor:
H.Y. Cai
Publikováno v:
Chemical Engineering Transactions, Vol 51 (2016)
The paper investigates the problem of a distributed robust relay beamforming in one-way relay networks with imperfect channel state information. The aim is to maximize the SNR (signal-to-noise ratio) of the receiver with the constraint of the total t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/adf3e03eba3b47ebb30933840b5d65c8
Autor:
H.Y. Cai, J.F. Ma, N.N. Li, W.P. Li, S.P. Li, M.X. Qiu, H.Y. An, S.W. Zhang, X.Q. Li, J.R. Chen, S.H. Lin, J.B. Xu, N. Wang
Publikováno v:
Renewable Energy. 185:771-778
Publikováno v:
Journal of Applied Animal Nutrition. 8:93-99
The aim of this study was to evaluate the influence of the dietary addition of sodium humate (HAS) on performance and immune response of laying hens during peak lay, over an eight-week period. Laying hens, aged 24 weeks old, were randomly allotted to
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Applied Poultry Research. 27:590-596
SUMMARY Free-range animals with unavoidable exposure to dirt and dung easily carry harmful bacteria, but little is known about the effect of dietary fermented supplement on bacterial loads. This study investigated the effect of fermented broccoli res
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.