Zobrazeno 1 - 10
of 192
pro vyhledávání: '"H.R. Moskowitz"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
J. Beckley, H.R. Moskowitz
Publikováno v:
Journal of Sensory Studies. 24:58-77
Four sets of respondents participated in conjoint studies designed to identify the statements that drive ratings of “craveability.” Two studies dealt with chocolate candy, two studies dealt with ice cream. Each conjoint study comprised 36 element
Autor:
G. Ares, S. Ballay, B. Batalvi, M. Beg, D. Blumenthal, M. Cadoret, P. Courcoux, J. Delarue, C. Dehlholm, L. Ettinger Lieberman, P. Faye, M.B. Frøst, G. Gazano, D. Giacalone, J.E. Hayes, N. Herbeth, J. Hort, S.R. Jaeger, S. Kunze, J.B. Lawlor, S. Lê, T.M. Lê, E. Loescher, D. Lutsch, I. Maitre, H.R. Moskowitz, R. Möslein, S. Nicklaus, M. Ng, C. Petit, N. Pineau, B. Piqueras-Fiszman, P.H. Punter, E.M. Qannari, K.K. Rasmussen, M. Reisner, M. Rogeaux, P. Schlich, H. Stone, M. Strack, C. Sulmont-Rossé, R. Symoneaux, E. Teillet, D.M.H. Thomson, E. Vanzeveren, B. Veinand, T. Worch
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::5cbb3b8b51e3dd1c5335edfec8803e1e
https://doi.org/10.1016/b978-1-78242-248-8.50027-7
https://doi.org/10.1016/b978-1-78242-248-8.50027-7
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
We planned this book as a Festschrift for Smitty Stevens because we thought he might be retiring around 1974, although we knew very well that only death or deep illness would stop Smitty from doing science. Death came suddenly, unexpectedly - after a
Autor:
J.R. Piggott, W.L.P. Bredie, P. Møller, E. Chambers, D. McGrew, M.G. O’Sullivan, E. Monteleone, B. Plutowska, W. Wardencki, D.K. Parker, A.C. Silva Ferreira, A.G.J. Tredoux, S. Furukawa, R.S. Jackson, I. Zabetakis, L. Lurton, G. Ferrari, G. Snakkers, M. Riu Aumatell, L. Louw, M.G. Lambrechts, C. Da Porto, Y. Xu, K. Ji, C. Bordeu, E. Agosín, G. Casaubon, J.B. Faria, S. Villanueva-Rodriguez, H. Escalona-Buendia, F.R. Jack, L. Ettinger Lieberman, D.I. Moskowitz, H.R. Moskowitz, H.J.H. MacFie
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::743c5f4fa5006026d2a6d55f309ab8a2
https://doi.org/10.1016/b978-0-85709-051-5.50024-9
https://doi.org/10.1016/b978-0-85709-051-5.50024-9
Companies are in the business to make money, profits, and return dividends to their shareholders. When it comes to food and beverages, there are many other considerations, of a social nature and of a moral one. A company that fails to create and mark
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::024c80af994bc6806f0b1438bd3d845b
https://doi.org/10.1533/9781845699970.1.53
https://doi.org/10.1533/9781845699970.1.53
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.