Zobrazeno 1 - 10
of 16
pro vyhledávání: '"H.P.P.S. Somasiri"'
Autor:
J. D. Kottawa-Arachchi, G.V.V. Liyanaarachchi, Krr Mahanama, H.P.P.S. Somasiri, P. A. N. Punyasiri, K. A. K. Wijesena
Publikováno v:
Cereal Research Communications. 49:441-448
Investigation made on the variation in amino acid compositions among selected traditional and newly improved rice varieties cultivated in Sri Lanka is presented. The free amino acid (FAA) composition including gamma-amino butyric acid (GABA) and prot
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
G.V.V. Liyanaarachchi, K.R.R. Mahanama, H.P.P.S. Somasiri, P.A.N. Punyasiri, M.A.B. Ranatunga, K.A.K. Wijesena, W.D.P. Weerasinghe
Publikováno v:
Journal of Food Composition and Analysis. 109:104494
Publikováno v:
Food Chemistry. 240:196-203
The study presents the validation results of the method carried out for analysis of free amino acids (FAAs) in rice using l-theanine as the internal standard (IS) with o-phthalaldehyde (OPA) reagent using high-performance liquid chromatography-fluore
Publikováno v:
Journal of chromatography. A. 1568
Inspired by the apparent relationship of free amino acids (FAAs) which are present in minute quantities with the organoleptic characteristics of food, there is an increased demand for analytical methods sensitive in trace level detection. This study
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.