Zobrazeno 1 - 10
of 30
pro vyhledávání: '"H.L.A. Silva"'
Autor:
A.L.D. Batista, R. Silva, L.P. Cappato, M.V.S. Ferreira, K.O. Nascimento, M. Schmiele, E.A. Esmerino, C.F. Balthazar, H.L.A. Silva, J. Moraes, T.C. Pimentel, M.Q. Freitas, R.S.L. Raices, M.C. Silva, A.G. Cruz
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 38, Iss , Pp 242-250 (2017)
The addition of organic green banana flour (GBF, 0%, 1%, 3%, or 5% w/v) on the quality parameters of fermented milk was investigated (21 days/5 °C). Suitable viability of lactic and probiotic cultures (>6 log CFU/g) and resistant starch level (3.01
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0c08fa59c15b4d02b831441e475f32be
Autor:
C.F. Balthazar, H.L.A. Silva, R.N. Cavalcanti, E.A. Esmerino, L.P. Cappato, Y.K.D. Abud, J. Moraes, M.M. Andrade, M.Q. Freitas, C. Sant'Anna, R.S.L. Raices, M.C. Silva, A.G. Cruz
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 35, Iss , Pp 564-573 (2017)
This study aimed to evaluate the impact in nutritional and rheological parameters on sheep milk ice cream by fat replacement for different prebiotic fibers (inulin, fructo-oligosaccharide, galacto-oligosaccharide, short-chain fructo-oligosaccharide,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1bfc29b036524b1eb00b2ccb81d27761
Publikováno v:
Revista Brasileira de Reumatologia. 57:S126-S127
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.