Zobrazeno 1 - 10
of 86
pro vyhledávání: '"H.L. de Kock"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
H.L. de Kock, T.T. Shonte
Publikováno v:
South African Journal of Botany. 110:167-176
University of Pretoria and the Organization for Women in Sciences for Developing Countries (OWSD) towards a PhD Scholarship for TT Shonte.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
N.N. Magano, H.L. de Kock
Publikováno v:
Journal of Cereal Science. 94:102990
The appearance, taste, aroma and texture of food products, including gluten-free bakery products, is very important predictors for whether or not such products would be acceptable for consumers. Food companies that manufacture and supply gluten-free
Publikováno v:
South African Journal of Animal Science; Vol 48, No 2 (2018); 199-212
South African Journal of Animal Science, Volume: 48, Issue: 2, Pages: 199-212, Published: 2018
South African Journal of Animal Science, Volume: 48, Issue: 2, Pages: 199-212, Published: 2018
Poultry meat is a good source of animal protein, and is affordable for many low-income families in developing countries. It is also part of a balanced diet through contributing valuable nutrients for human health. The poultry industry implements an e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
H.L. de Kock, M. Hersleth, Nesli Sozer, Raija-Liisa Heiniö, Syed Ariful Alam, Martijn W.J. Noort, Kati Katina, Kaisa Poutanen
Publikováno v:
Trends in Food Science and Technology, 47, 25-38
Heiniö, R-L, Noort, M W J, Katina, K, Alam, S A, Sözer, N, de Kock, H L, Hersleth, M & Poutanen, K 2016, ' Sensory characteristics of wholegrain and bran-rich cereal foods : A review ', Trends in Food Science and Technology, vol. 47, pp. 25-38 . https://doi.org/10.1016/j.tifs.2015.11.002
Heiniö, R-L, Noort, M W J, Katina, K, Alam, S A, Sözer, N, de Kock, H L, Hersleth, M & Poutanen, K 2016, ' Sensory characteristics of wholegrain and bran-rich cereal foods : A review ', Trends in Food Science and Technology, vol. 47, pp. 25-38 . https://doi.org/10.1016/j.tifs.2015.11.002
Background: Wholegrain foods are known to be health-beneficial but their sensory characteristics may be a limiting factor for consumption. The scientific literature of factors influencing sensory quality of wholegrain foods is rather scarce. Scope an
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::2f23cfe54be5c464b64a1b944d24437e
http://resolver.tudelft.nl/uuid:775d8de0-33a0-444e-b2b6-52473a76e503
http://resolver.tudelft.nl/uuid:775d8de0-33a0-444e-b2b6-52473a76e503