Zobrazeno 1 - 10
of 13
pro vyhledávání: '"H.I. Oktay Basegmez"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
H.I. Oktay Basegmez, D. Heperkan
Publikováno v:
Quality Assurance and Safety of Crops & Foods. 7:477-485
Aspergillus section Flavi isolates from dried figs were screened for aflatoxins, cyclopiazonic acid (CPA) and β-nitropropionic acid (BNP) production on yeast extract sucrose, czapek yeast extract and potato dextrose agar media. According to molecula
Autor:
Federica Aureli, S. De Henauw, A. Papadopoulos, Karine Vin, Aida Turrini, H.I. Oktay Basegmez, Véronique Sirot, D. Sokolić-Mihalak, Francesco Cubadda, Hayrettin Ozer, P.M. Fernandez San Juan, Martina Jurković, Isabelle Sioen, M.T. Lopez Esteban
Publikováno v:
Food and Chemical Toxicology. 76:46-53
The objective of this article is to develop a general method based on the analytic hierarchy process (AHP) methodology to rank the substances to be studied in a Total Diet Studies (TDS). This method was tested for different substances and groups of s
Publikováno v:
World Mycotoxin Journal
Because aflatoxin limits vary widely among regulating countries, the Codex Committee on Contaminants in Foods (CCCF) began work in 2006 to harmonise maximum levels (MLs) and sampling plans for aflatoxin in dried figs. Studies were developed to measur
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::4cc9419f65246f0b6215cd7155132952
https://aperta.ulakbim.gov.tr/record/98321
https://aperta.ulakbim.gov.tr/record/98321
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.