Zobrazeno 1 - 10
of 53
pro vyhledávání: '"H.H. Baek"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Food Science. 65:1220-1227
Response surface methodology (RSM) was used to develop a meat-like process flavoring agent from enzyme-hydrolyzed vegetable protein (E-HVP). Five factors were evaluated: pH (3.6 to 8.4), temperature (51 to 99 °C), heating period (0.3 to 2.7 h), amou
Publikováno v:
Journal of Food Science. 59:91-95
Incorporation of crayfish hepatopancreatic extract (CHE) improved the extraction of volatile flavor compounds and increased the extractability of nonvolatile nitrogen compounds from crab hard tissue (CHT) obtained by mechanical separation of composit
Evaluation of bitterness in enzymatic hydrolysates of soy protein isolate by taste dilution analysis
Publikováno v:
Journal of food science. 73(1)
Although enzymatic hydrolysates of soy protein isolate (SPI) have physiological functionality, partially hydrolyzed SPI exhibits bitter taste depending on proteases and degree of hydrolysis (DH). To determine proteolysis conditions for SPI, it is imp
Autor:
N. Sriputtirut, P. Anprung, M. El‐Zoghbi, A. Askar, S. Basiouini, K. Gierschner, W. Bockelmann, B. Kiefer‐ Partsch, A. Geis, M. Teuber, P. Czermak, W. Bauer, Jochen Dobberstein, Carl‐Christian Emeis, F. Federici, G.F. Montedoro, M. Servili, M. Petruccioli, C. Grassin, P. Grunwald, A. Nasner, R. Ziegelitz, K.G. Gupta, Mohinder Kaur, M. Gupta, W. Hartmeier, C. Zink, M. Hintz, C.C. Emeis, C.P. Kubicek, F. Hofer, H. Ischak, E. Weissinger, D. Blaas, R. Messner, T. Luck, J. Jung, P. Christakopoulos, B. J. Macris, Patrice Massiot, Jean‐François Thibault, Xavier Rouau, Mitsutoshi Nakajima, Kouji Nishizawa, Hiroshi Nabetani, Atsuo Watanabe, R.Y. Ofoli, V. Komolprasert, B.C. Saha, K.A. Berglund, H.H. Baek, K.H. Park, U.H. Pek, K.S. Lee, H. Plainer, B. Sprößler, O. Sauter, H. Graf, D. Seethaler, H. Willershausen, H. Siliha, S.E. El‐Nimr, A.G.J. Voragen, W. Pilnik, E. Sinoquet, D.J. Gallant, P.S.T. Tan, A. van Boven, W.N. Konings, Cheol Yook, Yoon Hee Whang, UN Hua Pek, Kwan HWA Park
Publikováno v:
Food Biotechnology. 4:355-370
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.