Zobrazeno 1 - 10
of 13
pro vyhledávání: '"H.G.M De Wit"'
Publikováno v:
Thermochimica Acta. 65:43-51
In this paper we report on the heat capacities of 18 organic compounds, which form molecular crystals, in the temperature interval 300–450 K. The measurements are performed using DSC technique.
Publikováno v:
The Journal of Chemical Physics. 78:1470-1475
In the present investigation, we report the enthalpy of dehydration and the enthalpy of sublimation of a number of organic hydrates and their anhydrous counterparts. These values are used to test the transferability of a set of atom–atom potential
Publikováno v:
The Journal of Chemical Thermodynamics. 15:651-663
We report the enthalpies of sublimation of 28 organic substances containing nitrogen, oxygen, and sulphur. The enthalpies of sublimation are derived from the dependence of vapour pressure on temperature. We used both the dynamical method as combined
Autor:
J.C. van Miltenburg, W.F. de Graaf, H.G.M De Wit, C. G. de Kruif, A.J.J. Sprenkels, G. Stevens
Publikováno v:
Thermochimica Acta, 58(3), 341. Elsevier
The binary system citric acid-water has been investigated with static vapour pressure measurements, adiabatic calorimetry, solution calorimetry, solubility measurements and powder X-ray measurements. The data are correlated by thermodynamics and a la
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::dc267eba80a022b91242b542b6214d3e
https://dspace.library.uu.nl/handle/1874/18682
https://dspace.library.uu.nl/handle/1874/18682
Publikováno v:
Chemischer Informationsdienst. 14
In the present investigation, we report the enthalpy of dehydration and the enthalpy of sublimation of a number of organic hydrates and their anhydrous counterparts. These values are used to test the transferability of a set of atom–atom potential
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.