Zobrazeno 1 - 10
of 147
pro vyhledávání: '"H.G. Trüper"'
The purpose ofthis brief Foreword is to make you, the reader, hungry for the scientific feast that follows. These two volumes on the prokary otes offer a truly unique scientific menu-a comprehensive assembly of articles, exhibiting the biochemical
Publikováno v:
Water Research. 24:1341-1346
A novel in situ device for the direct potentiometric detection of pH, pe and pH 2 S values (where p = −log activity) is introduced. The mechanical and electrochemical problems associated with liquid-junction type reference cells for pH and pe measu
Autor:
H.G. Sahl, H.G. Trüper
Publikováno v:
FEMS Microbiology Letters. 2:129-132
Autor:
H.G. Trüper, N. Pfennig
Publikováno v:
Annales de l'Institut Pasteur / Microbiologie. 134:9-20
The presently existing classification for the green and purple bacteria comprises physiological-ecological assemblages of phototrophic bacteria with anoxygenic photosynthesis. The taxonomic units of the different levels were based entirely on common
Autor:
H.G. Trüper, E.A. Galinski
Publikováno v:
FEMS Microbiology Letters. 13:357-360
Autor:
U. Fischer, H.G. Trüper
Publikováno v:
FEMS Microbiology Letters. 1:87-90
Publikováno v:
Zentralblatt für Bakteriologie, Mikrobiologie und Hygiene. Series A: Medical Microbiology, Infectious Diseases, Virology, Parasitology. 267:339-356
Menaquinones were the only isoprenoid quinones found in 36 strains representing different species of the genera Nocardia, Mycobacterium, Rhodococcus, Amycolatopsis, Saccharothrix, Streptomyces, Nocardiopsis and Actinomadura. Dihydrogenated menaquinon
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.