Zobrazeno 1 - 10
of 265
pro vyhledávání: '"H.G. Trüper"'
The purpose ofthis brief Foreword is to make you, the reader, hungry for the scientific feast that follows. These two volumes on the prokary otes offer a truly unique scientific menu-a comprehensive assembly of articles, exhibiting the biochemical
Publikováno v:
Water Research. 24:1341-1346
A novel in situ device for the direct potentiometric detection of pH, pe and pH 2 S values (where p = −log activity) is introduced. The mechanical and electrochemical problems associated with liquid-junction type reference cells for pH and pe measu
Autor:
H.G. Sahl, H.G. Trüper
Publikováno v:
FEMS Microbiology Letters. 2:129-132
Autor:
H.G. Trüper, N. Pfennig
Publikováno v:
Annales de l'Institut Pasteur / Microbiologie. 134:9-20
The presently existing classification for the green and purple bacteria comprises physiological-ecological assemblages of phototrophic bacteria with anoxygenic photosynthesis. The taxonomic units of the different levels were based entirely on common
Autor:
H.G. Trüper, E.A. Galinski
Publikováno v:
FEMS Microbiology Letters. 13:357-360
Autor:
U. Fischer, H.G. Trüper
Publikováno v:
FEMS Microbiology Letters. 1:87-90
Publikováno v:
Zentralblatt für Bakteriologie, Mikrobiologie und Hygiene. Series A: Medical Microbiology, Infectious Diseases, Virology, Parasitology. 267:339-356
Menaquinones were the only isoprenoid quinones found in 36 strains representing different species of the genera Nocardia, Mycobacterium, Rhodococcus, Amycolatopsis, Saccharothrix, Streptomyces, Nocardiopsis and Actinomadura. Dihydrogenated menaquinon
Autor:
Meyer, O.
Publikováno v:
In Zentralblatt für Bakteriologie : medical microbiology, virology, parasitology, infectious diseases 1994 281(1):117-119
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.