Zobrazeno 1 - 10
of 114
pro vyhledávání: '"H.G. Petering"'
Autor:
G.H. McIntosh, C. Zucchi-Dentone, Angel Gil, Norma.J Wilden, L. Colombo, E. Gatti, Francesco Ferrari, H.G. Petering, Luciano Cominacini, T. Nakamoto, G. C. Descovich, K.L. Stemmer, G. Avellone, L. Murthy, M L Pita, Richard J. Illman, G. Noseda, Antonio Sánchez-Pozo, U. Senin, HarryJ. Carlisle, C. Fragiacomo, M. Sirtori, Vincent N. Finelli, P.G. Da Col, Cesare R. Sirtori, Paul U. Dubuc, Ulisse Garbin, E.E. Menden, S. Lenzi, Luigi Cattin, J. Morales, Ottavio Bosello, I Zocca, J.A. Martínez-Valverde, Antonio Vittorino Gaddi, K.R. McGrath, Elmo Mannarino, David L. Topping, M.N. Taylor, Anna Davoli
Publikováno v:
Annals of Nutrition and Metabolism. 29:I-VI
Publikováno v:
Annals of Nutrition and Metabolism. 29:332-347
Weanling rats were fed a copper-deficient purified diet. The effects of varying the type of protein and supplements of copper and zinc on cardiovascular pathology and some biochemical parameters were investigated. It was found that cardiomyopathy dev
Autor:
H.G. Petering, J. Waddell
Publikováno v:
Journal of Biological Chemistry. 191:765-773
Autor:
H.G. Petering, Edward A. Emmett, Helen K. Berry, Vincent N. Finelli, C. Frederic Strife, Edward L. Zuroweste
Publikováno v:
The Journal of pediatrics. 90(3)
A patient who had hereditary tyrosinemia was observed during two illnesses to have characteristics of acute intermittent porphyria with associated hypertension. Metabolic studies revealed elevated levels of urinary aminolevulinic acid but normal leve
Publikováno v:
Archives of biochemistry and biophysics. 39(2)
Total cholinesterase levels of the Walker 256 rat adenocarcinoma, the Murphy-Sturm lymphosarcoma, and the Crocker mouse Sarcoma 180 are much lower in general than normal tissues of the tumor-bearing animals.
Autor:
G. Noseda, G.H. McIntosh, L. Murthy, Norma.J Wilden, E. Gatti, Richard J. Illman, Francesco Ferrari, K.L. Stemmer, Ulisse Garbin, Ottavio Bosello, H.G. Petering, U. Senin, K.R. McGrath, M.N. Taylor, Luigi Cattin, C. Fragiacomo, Anna Davoli, G. C. Descovich, L. Colombo, Paul U. Dubuc, Cesare R. Sirtori, M. Sirtori, Elmo Mannarino, T. Nakamoto, M L Pita, Antonio Sánchez-Pozo, G. Avellone, Luciano Cominacini, P.G. Da Col, C. Zucchi-Dentone, David L. Topping, Antonio Vittorino Gaddi, Angel Gil, S. Lenzi, J.A. Martínez-Valverde, Vincent N. Finelli, I Zocca, HarryJ. Carlisle, J. Morales, E.E. Menden
Publikováno v:
Annals of Nutrition and Metabolism. 29:389-390
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.