Zobrazeno 1 - 10
of 12
pro vyhledávání: '"H.G. Janssen"'
Autor:
Long Xie, Martina Stiegler, L. Stevenson, Kathleen Tailliart, Helen Phillips, Manfred Beckmann, Laura Lyons, Naomi D Willis, John C. Mathers, John Draper, Thomas Wilson, H.G. Janssen, Amanda J. Lloyd
Publikováno v:
Public health nutrition. 23(17)
Objective:Obtaining objective, dietary exposure information from individuals is challenging because of the complexity of food consumption patterns and the limitations of self-reporting tools (e.g., FFQ and diet diaries). This hinders research efforts
Autor:
Amanda J. Lloyd, Thomas Wilson, Manfred Beckmann, L. Richardson, John Draper, H.G. Janssen, Ian G Davies, L. Stevenson
Publikováno v:
Proceedings of the Nutrition Society. 77
Publikováno v:
Proceedings of the Nutrition Society. 77
Publikováno v:
Proceedings of the Nutrition Society. 77
Autor:
H.G. Janssen, Ian G Davies
Publikováno v:
Proceedings of the Nutrition Society. 75
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Out-of-home foods (takeaway, take-out and fast foods) have become increasingly popular in recent decades and are thought to be a key driver in increasing levels of overweight and obesity due to their unfavourable nutritional content. Individual food
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::46bb643004e106712b9554dbff87ff2a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.