Zobrazeno 1 - 10
of 46
pro vyhledávání: '"H.F. Kaspar"'
Autor:
H.F. Kaspar, D.O. Mountfort
Publikováno v:
FEMS Microbiology Ecology. 17:205-212
By producing or degrading gamma-aminobutyric acid (GABA), microbes may affect the settlement of abalone (Haliotis) larvae. GABA was not detectable in extracts of crustose red algae (CRA) which are the preferred settlement substratum for Haliotis larv
Publikováno v:
FEMS Microbiology Ecology. 12:159-167
The effects of organic additions on nitrification and dentrification were examined in sediment microcosms. The organic material, heat killed yeast, had a C/N ratio of 7.5 and was added to sieved, homogenized sediments. Four treatments were compared:
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Paul Souder, P. A. Thompson, H. Orth, A.B. Denison, T. W. Crane, D.E. Casperson, V. W. Hughes, H.F. Kaspar, G. zu Putlitz, R.D. Stambaugh
Publikováno v:
Physical Review Letters. 33:568-571
Autor:
A. Schiz, J. R. Kane, T. W. Crane, H. Chang, Paul Souder, B. Lovett, G. zu Putlitz, D.E. Casperson, R.D. Stambaugh, V. W. Hughes, H.F. Kaspar
Publikováno v:
Physical Review Letters. 33:572-574
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.