Zobrazeno 1 - 10
of 493
pro vyhledávání: '"H.A Schols"'
Autor:
D.J.M Barnett, M.F Endika, C.E Klostermann, F Gu, C Thijs, A Nauta, H.A Schols, H Smidt, I.C.W Arts, J Penders
Publikováno v:
Gut Microbes, Vol 15, Iss 1 (2023)
ABSTRACTThe infant gut microbiota affects childhood health. This pioneer microbiota may be vulnerable to antibiotic exposures, but could be supported by prebiotic oligosaccharides found in breast milk and some infant formulas. We sought to characteri
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6d238a91209149c1b08948959ba6ee7e
Publikováno v:
Food Chemistry Advances, Vol 2, Iss , Pp 100165- (2023)
Saccharides are known to influence the maximum Maillard degree of glycation (DGmax) and protein aggregation reached. This research focused on the link between the fate of saccharide content, saccharide degradation and Maillard glycation and aggregati
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a9894a5ca2894c708b070fe8dde2db86
Publikováno v:
Animal, Vol 14, Iss 9, Pp 1892-1898 (2020)
The performance of pigs is affected by the rate of nutrient absorption in the gastrointestinal tract, which depends in turn strongly on the rate of stomach emptying. The 13C breath test provides a non-invasive diagnostic tool to measure gastric empty
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/895498a9ba0b4f44bf3086019011d5a6
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
A.M. Pluschke, M.S. Gilbert, B.A. Williams, J.J.G.C. van den Borne, H.A. Schols, W.J.J. Gerrits
Publikováno v:
Animal, Vol 10, Iss 8, Pp 1296-1302 (2016)
Replacing dairy components from milk replacer (MR) with vegetable products has been previously associated with decreased protein and fat digestibility in milk-fed calves resulting in lower live weight gain. In this experiment, the major carbohydrate
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2413173e525e48a0a745ccabc66780c5
Autor:
M.S. Gilbert, J.J.G.C van den Borne, H. Berends, A.J. Pantophlet, H.A. Schols, W.J.J. Gerrits
Publikováno v:
Animal, Vol 9, Iss 2, Pp 249-257 (2015)
Calf milk replacers (MR) commonly contain 40% to 50% lactose. For economic reasons, starch is of interest as a lactose replacer. Compared with lactose, starch digestion is generally low in calves. It is, however, unknown which enzyme limits the rate
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/83ce569b5ea346a9a4cd817d3843f4d0
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.