Zobrazeno 1 - 10
of 17
pro vyhledávání: '"H.-D. Werlein"'
Publikováno v:
Lebensmittelchemie. 75
Publikováno v:
Food Control. 16:729-733
The influence of concentrates from elderberry and blackcurrant and a purified anthocyanin mix from blackcurrants were tested on the growth of typical Gram-negative bacteria ( Escherichia coli ), Gram-positive bacteria ( Staphylococcus aureus, Enteroc
Publikováno v:
Food Control. 16:735-737
Microbial transglutaminase is used world-wide to improve the texture and to modify the properties of prepared foods in general. It was of interest to investigate the influence of different salts (KCl, NaCl, CaCl2, MgCl2) and salt concentrations (0%,
Autor:
H.-D. Werlein
Publikováno v:
Meat science. 59(2)
A rinsing-technique with a spraying gun in combination with the ATP-bioluminescence for determining the microbial load was investigated. In each case 3.8-cm2 pig-rind was rinsed with buffered peptone water using a modified sprinkle-bottle. The sample
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.