Zobrazeno 1 - 10
of 35
pro vyhledávání: '"H. van Bokhorst-van de Veen"'
Autor:
J. L. Banach, J. P. van der Berg, G. Kleter, H. van Bokhorst-van de Veen, S. Bastiaan-Net, L. Pouvreau, E. D. van Asselt
Publikováno v:
Critical Reviews in Food Science and Nutrition (2022)
Critical Reviews in Food Science and Nutrition
Critical Reviews in Food Science and Nutrition
Traditionally, meat and dairy products have been important protein sources in the human diet. Consumers are eating more plant-based proteins, which is reflected in current market trends. Assessing how alternative proteins are processed and their impa
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Agricultural Water Management 244 (2021)
Agricultural Water Management, 244
Agricultural Water Management, 244
Irrigation water is a potential source of contamination of leafy vegetables that are grown in the field. There is an urgent need to support technologies that are designed to ensure food safety, including those technologies that can disinfect irrigati
Autor:
Marcel H. Zwietering, L.S. van Overbeek, H. van Bokhorst-van de Veen, J.L. Banach, P.S. van der Zouwen, H.J. van der Fels-Klerx
Publikováno v:
International Journal of Food Microbiology, 321
International Journal of Food Microbiology 321 (2020)
International Journal of Food Microbiology 321 (2020)
Fresh leafy greens like lettuce can be consumed raw and are susceptible to foodborne pathogens if they become contaminated. Recently, the number of reported pathogenic foodborne outbreaks related to leafy greens has increased. Therefore, it is import
During the processing of fresh-cut produce, any pathogenic contamination that could occur must be prevented so that uncontaminated produce does not become contaminated via the washing water(cross-contamination). Thus, there is a need to disinfect wat
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::061fe914af30d900e1af7e521fbc3944
https://research.wur.nl/en/publications/the-effectiveness-of-ozone-ultrafiltration-and-low-ph-on-escheric
https://research.wur.nl/en/publications/the-effectiveness-of-ozone-ultrafiltration-and-low-ph-on-escheric
Autor:
Hans J.P. Marvin, H. van Bokhorst-van de Veen, E.D. van Asselt, H.J. van der Fels-Klerx, M.N. Nierop Groot
Publikováno v:
Comprehensive Reviews in Food Science and Food Safety 16 (2017) 1
Comprehensive Reviews in Food Science and Food Safety, 16(1), 59-75
Comprehensive Reviews in Food Science and Food Safety, 16(1), 59-75
Monitoring of dairy products should preferably focus on the most relevant food safety hazards in the dairy supply chain. For this purpose, the possible presence of microbiological, chemical, and physical hazards as well as trends in the dairy supply
Autor:
E D, van Asselt, H J, van der Fels-Klerx, H J P, Marvin, H, van Bokhorst-van de Veen, M Nierop, Groot
Publikováno v:
Comprehensive reviews in food science and food safetyReferences. 16(1)
Monitoring of dairy products should preferably focus on the most relevant food safety hazards in the dairy supply chain. For this purpose, the possible presence of microbiological, chemical, and physical hazards as well as trends in the dairy supply
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.