Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"H. de Bosscher"'
Autor:
H. de Bosscher, S. Schrans, L. Nonneman, I. De Leeuw, J. Vertommen, Begoña Manuel-y-Keenoy, K Klütsch
Publikováno v:
European Journal of Clinical Nutrition. 56:121-128
Objective: To compare the effects of a lipid emulsion containing medium-chain triglycerides (MCT) and supplemented with α-tocopherol to a conventional long-chain triglyceride (LCT) emulsion. Design: Randomised double blind study. Setting: Department
Publikováno v:
Value in Health. 15(7):A540-A541
Publikováno v:
Transplantation. 78:683
Publikováno v:
Clinical Nutrition. 16:31
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
De Bosscher H; Department of Pathology, Bacteriology and Avian Diseases, Faculty of Veterinary Medicine, University of Ghent, Merelbeke, Belgium. hendrik.debosschere@rug.ac.be, Ducatelle R, Tshamala M, Coryn M
Publikováno v:
Theriogenology [Theriogenology] 2002 Oct 01; Vol. 58 (6), pp. 1209-17.