Zobrazeno 1 - 10
of 153
pro vyhledávání: '"H. W. Seo"'
Publikováno v:
Asian-Australasian Journal of Animal Sciences, Vol 27, Iss 8, Pp 1174-1180 (2014)
This study was done to investigate the quality properties of beef jerky with soy sauce, red pepper paste, and soybean paste replacing salt. Sliced beef samples were cured in salt (control), soy sauce, red pepper paste, and soybean paste for 24 or 48
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7402b191cb134fcebcf5bdcce83c750a
Publikováno v:
AIP Advances, Vol 3, Iss 7, Pp 072128-072128 (2013)
The kinetics of In and Ga incorporation into wurtzite InxGa1−xN nanorods, grown by plasma-assisted MBE under N-rich conditions at a moderate temperature, has been systematically investigated with Ga-flux set as a growth parameter at three distinct
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5fb22c3838724915b705b1a77d6c8fae
Autor:
Omar Lozano, Q. Y. Chen, B. P. Tilakaratne, H. W. Seo, X. M. Wang, P. V. Wadekar, P. V. Chinta, L. W. Tu, N. J. Ho, D. Wijesundera, W. K. Chu
Publikováno v:
AIP Advances, Vol 3, Iss 6, Pp 062107-062107 (2013)
Si wafers of (100), (110) and (111) orientations were bombarded by gas cluster ion beam (GCIB) of 3000 Ar-atoms/cluster on average at a series of angles. Similar surface morphology ripples developed in different nanoscales. A simple scaling functiona
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2df7e8eda4fa46ce930bebc1456f1489
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.