Zobrazeno 1 - 10
of 26
pro vyhledávání: '"H. Vannier"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
J M, Baradel, J, Barrat, J, Blancou, J M, Boutin, C, Chastel, G, Dannacher, D, Delorme, Y, Gerard, J M, Gourreau, U, Kihm, B, Larenaude, C, Le Goff, P-P, Pastoret, P, Perreau, A, Schwers, E, Thiry, D, Trap, G, Uilenberg, P H, Vannier
Publikováno v:
Revue scientifique et technique (International Office of Epizootics). 7(4)
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Agricultural and Food Chemistry. 39:1545-1548
Publikováno v:
Journal of Food Science. 59:399-401
The cloud pectin content of two commercial orange juice concentrates was 4.7 and 4.3%. The cloud pectin was solubilized to varying degrees in 6% citric acid. pH 2.5; in 10M urea-6% citric acid, pH 2.5; by hydrolysis of cloud protein with protease; an
Publikováno v:
Journal of Food Science. 57:945-947
In a dilute suspension the stability of soy protein particles equalled or surpassed that of orange juice prepared from concentrate during short-term storage at 4°C. Soluble soy protein produced a stable cloud only when soluble pectin was present in
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Raymond D. Bennett, Mitsuo Omura, Mark A. Berhow, Tetsushi Hidaka, Sadie H. Vannier, Stephen M. Poling
Publikováno v:
Phytochemistry. 36(5)
Two new acylated flavonol glycosides were isolated along with kaempferol 3-O-β-rutinoside from 10-year-old callus cultures of Mexican lime. The structures of these new compounds are kaempferol 3-O-β- d -glucopyranoside-6″-(3-hydroxy-3-methyl glut
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.