Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"H. Taouda"'
Publikováno v:
International Journal of Innovative Research in Science, Engineering and Technology. :16120-16126
The present study investigates the correlation between phenolic, Flavonoid compound content and antioxidant activity of date fruits. Phenolic content values range from 1.5 to 4.5 mg /100 g fresh weight exprimed as Galic acid equivalent (GAE). Total f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.