Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"H. Sustackova"'
SUMMARY The objective of this study was to examine the effect of the stimulation of the immune system with Mycoplasma arthritidis superantigen (MAS) on joint inflammation and cartilage destruction. MAS was administered either alone or combined with a
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::4f8d81515efc022f36bad390ce276f38
https://europepmc.org/articles/PMC1534219/
https://europepmc.org/articles/PMC1534219/
Publikováno v:
Joint Destruction in Arthritis and Osteoarthritis ISBN: 9783034874441
In this study we examined the reactivity of synovial fluid (SF) antibodies (Abs) from patients with rheumatoid arthritis (RA) against chondrocyte proteins. The levels of IgG, IgM and IgA in the synovial fluids varied from patient to patient, but were
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::06350ab671eef026800c4c75f1818eb4
https://doi.org/10.1007/978-3-0348-7442-7_8
https://doi.org/10.1007/978-3-0348-7442-7_8
Publikováno v:
Agents and actions. Supplements. 39
In this study we examined the reactivity of synovial fluid (SF) antibodies (Abs) from patients with rheumatoid arthritis (RA) against chondrocyte proteins. The levels of IgG, IgM and IgA in the synovial fluids varied from patient to patient, but were
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Clinical & Experimental Immunology. Mar1995, Vol. 99 Issue 3, p505-507. 3p.
It has been nearly a decade since the third edition of Engineering Properties of Foods was published, and food structure/microstructure remains a subject of research interest. In fact, significant developments have taken place in the area of high pre
Ten years have passed since this reference's last edition - making Engineering Properties of Foods, Third Edition the must-have resource for those interested in food properties and their variations. Defined are food properties and the necessary theor