Zobrazeno 1 - 10
of 896
pro vyhledávání: '"H. Smidt"'
Autor:
J. E. Edwards, A. Schennink, F. Burden, S. Long, D. A. van Doorn, W. F. Pellikaan, J. Dijkstra, E. Saccenti, H. Smidt
Publikováno v:
Animal Microbiome, Vol 2, Iss 1, Pp 1-13 (2020)
Abstract Background Compared to horses and ponies, donkeys have increased degradation of dietary fiber. The longer total mean retention time of feed in the donkey gut has been proposed to be the basis of this, because of the increased time available
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/38cbe5dc62e64f7ba868cbe9301c6360
Autor:
J. E. Edwards, S. A. Shetty, P. van den Berg, F. Burden, D. A. van Doorn, W. F. Pellikaan, J. Dijkstra, H. Smidt
Publikováno v:
Animal Microbiome, Vol 2, Iss 1, Pp 1-16 (2020)
Abstract Background Equine gut microbiology studies to date have primarily focused on horses and ponies, which represent only one of the eight extant equine species. This is despite asses and mules comprising almost half of the world’s domesticated
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0a08969b83d948f4af4e513cc1b2778b
Publikováno v:
Stem Cell Research, Vol 28, Iss , Pp 165-171 (2018)
An important practical limitation of the three-dimensional geometry of stem-cell derived intestinal organoids is that it prevents easy access to the apical epithelium for testing food components, microorganisms, bioactive and toxic compounds. To this
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f2094fbf5f1b42b99324c82c8989c818
Autor:
M.A. Sappok, O. Peréz Gutiérrez, H. Smidt, W.F. Pellikaan, M.W.A. Verstegen, G. Bosch, W.H. Hendriks
Publikováno v:
Animal, Vol 9, Iss 9, Pp 1453-1464 (2015)
In vitro gas production studies are routinely used to assess the metabolic capacity of intestinal microbiota to ferment dietary fibre sources. The faecal inocula used during the in vitro gas production procedure are most often obtained from animals a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/226bbd45ab804bb7bcbd8c48c64c922b
Publikováno v:
Animal, Vol 5, Iss 3, Pp 462-470 (2011)
The delivery of certain living microorganisms in food has long been suggested as having positive health effects in humans. This practice has extended into food animal production, with a variety of microorganisms being used; lactic acid bacteria, vari
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f8f9a95e527c4586a42e378bd65ed2c1
Autor:
D.J.M Barnett, M.F Endika, C.E Klostermann, F Gu, C Thijs, A Nauta, H.A Schols, H Smidt, I.C.W Arts, J Penders
Publikováno v:
Gut Microbes, Vol 15, Iss 1 (2023)
ABSTRACTThe infant gut microbiota affects childhood health. This pioneer microbiota may be vulnerable to antibiotic exposures, but could be supported by prebiotic oligosaccharides found in breast milk and some infant formulas. We sought to characteri
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6d238a91209149c1b08948959ba6ee7e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Hydrology and Earth System Sciences, Vol 19, Iss 3, Pp 1487-1500 (2015)
Observations acquired by Gravity Recovery And Climate Experiment (GRACE) mission indicate a mass loss of 146 ± 6 mm equivalent water height (EWH) in northern Iraq between 2007 and 2009. These data are used as an independent validation of lake mass v
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f72cade7d154458abe4c2520b9bd146c