Zobrazeno 1 - 10
of 1 145
pro vyhledávání: '"H. Shimazu"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Masakazu Fukuoka, Atsushi Watanabe, Sachiko Kato, Shin-ichiro Seno, H. Shimazu, Tetsu Nemoto, Hiroko Kobayashi, Eiki Kogure
Publikováno v:
Advanced Biomedical Engineering. 5:76-82
Autor:
Shin-ichiro Seno, Youji Okada, Takeshi Sakamoto, Eiki Kogure, H. Shimazu, Kensuke Seki, Atsushi Watanabe
Publikováno v:
Journal of Food Science. 80:C577-C583
A kinetic study of capsaicin (CAP) toward radicals has been performed using stopped-flow spectrophotometry in detail. The second-order rate constants (k2) for the reaction of CAP toward 2,2-diphenyl-1-picrylhydrazyl (DPPH) and galvinoxyl have been me
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
H. Shimazu
Publikováno v:
Watershed and River Basin Management
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::853a6befdb4f3d62314d3fc12eaf242d
https://doi.org/10.22618/tp.ei.20162.120003
https://doi.org/10.22618/tp.ei.20162.120003