Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"H. S. D. Martino"'
Autor:
C. E. G. Reis, L. A. Bordalo, A. L. C. Rocha, D. M. O. Freitas, M. V. L. da Silva, V. C. de Faria, H. S. D. Martino, N. M. B. Costa, R. C. Alfenas
Publikováno v:
Nutrición Hospitalaria, Vol 26, Iss 4, Pp 745-751 (2011)
Introduction: Few studies have evaluated the effect of nuts processing on the glycemic response and satiety. Objective: To evaluate the effect of peanut processing on glycemic response, and energy and nutrients intake. Method: Thirteen healthy subjec
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/412b35dea0cf4b6ead9dc50c4886c392
Autor:
C E G, Reis, L A, Bordalo, A L C, Rocha, D M O, Freitas, M V L, da Silva, V C, de Faria, H S D, Martino, N M B, Costa, R C, Alfenas
Publikováno v:
Nutricion hospitalaria. 26(4)
Few studies have evaluated the effect of nuts processing on the glycemic response and satiety.To evaluate the effect of peanut processing on glycemic response, and energy and nutrients intake.Thirteen healthy subjects (4 men and 9 women), with a mean
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.