Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"H. Razan"'
Publikováno v:
Vestnik Voronežskogo Gosudarstvennogo Universiteta Inženernyh Tehnologij, Vol 83, Iss 4, Pp 169-174 (2022)
The production of beer that meets the requirements of consumers in terms of quality and price is one of the most important aspects of competition in their sales market. It is known that the quality of the beer is associated with colloidal stability,
Autor:
T. V. Meledina, V. A. Ivanova, H. Razan, O. V. Golovinskaya, I. V. Novikova, A. V. Korostelev
Publikováno v:
Vestnik Voronežskogo Gosudarstvennogo Universiteta Inženernyh Tehnologij, Vol 80, Iss 2, Pp 175-181 (2018)
The growth and multiplication of the industrially significant yeast Saccharomyces cerevisiae is primarily determined by the balance of the composition of the nutrient medium used. In order to prevent a decrease in the speed of the biotechnology proce
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.