Zobrazeno 1 - 10
of 114
pro vyhledávání: '"H. Rémignon"'
Publikováno v:
World Rabbit Science, Vol 24, Iss 2, Pp 145-154 (2016)
The aim of the study was to evaluate some meat physical quality and muscle fibre properties of rabbit meat when considering 2 sire breeds (SB: Vienna Blue [VB]; Burgundy Fawn [BF]; both coloured and slow-growing breeds), several parity orders (P: 1,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/66ac5f2e1ad84b8584ed54fa92edafa8
Publikováno v:
Animal, Vol 3, Iss 2, Pp 237-243 (2009)
Protein alterations of turkey breast muscles (Pectoralis major) were investigated at 20 min and 24 h post mortem. Specific activities, quantities and kinetic parameters of glyceraldehyde-3-phosphate dehydrogenase (GAPDH) and aldolase A were also dete
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7e4e8072f1a14129b694a9bf93756067
Publikováno v:
Animal, Vol 1, Iss 7, Pp 983-988 (2007)
The quality of the attachment of meat to bone is often reported to be insufficient by more and more poultry’s consumers. This is particularly true for thigh meat in broilers. The aim of this study was to compare muscle to bone attachment (namely, t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6cb85a038b4b4e5a90aae7851419e0de
Autor:
H. RÉMIGNON, V. DESROSIERS
Publikováno v:
INRAE Productions Animales, Vol 11, Iss 2 (1998)
Cet article fait partie du dossier : Caractérisation des différents types de fibres musculaires dans plusieurs espèces: production et utilisation d’anticorps monoclonaux dirigés contre les chaînes lourdes de myosine rapide IIa et IIb
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/48639660a4444ed1acaaa568ccc83ff5
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.