Zobrazeno 1 - 10
of 204
pro vyhledávání: '"H. Peerhossaini"'
Publikováno v:
Journal of Applied Fluid Mechanics, Vol 13, Iss 2, Pp 561-570 (2020)
Under the current global energy crisis the interests in developing a third generation of biofuels produced from non-food feedstock such as microalgae and cyanobacteria have clearly increased. Hydrodynamic stress, always present in cultivation process
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6fdd1c30cf334d66aba99e6ecff4d994
Publikováno v:
Journal of Applied Fluid Mechanics, Vol 4, Iss 3, Pp 21-26 (2011)
Two components of pulsatile flow (i.e. steady flow and sinusoidal flow) are studied separately by particle image velocimetry (PIV).The topology of the secondary flow structures, axial vorticities and transverse strain rates in a pure sinusoidal flo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0f722a7d0b534c4b94e62102be2ddc07
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
AIAA Journal. 37:1572-1577
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.