Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"H. Paiva de Carvalho"'
Autor:
Barroso Aguiar, Ljiljana Stojanović Bjelić, Andrzej Chlebicki, H. Paiva de Carvalho, Marta Dias, Joseph O. Falkinham, Zia Ur Rahman Farooqi, Bianca Gomes, Inês B. Gomes, Predrag Ilić, Daniela Isola, Volodymyr Ivanov, Alexandre Jerónimo, Đorđe Kocić, Nelson Lima, Dragana Nešković Markić, Cristy Medina-Armijo, Sibel Menteşe, N. Mesquita, Ana Rita Mira, Ketlyn Oliveira, Fernando Pacheco-Torgal, Maria A. Pereira, Nenad Petrović, Raquel Pimenta, A.C. Pinheiro, Tomás Ponte, A. Portugal, Francesc X. Prenafeta-Boldú, Gabriel Reboux, Edna Ribeiro, Steffi Rocchi, Lúcia C. Simões, Manuel Simões, Célia Soares, F. Soares, Wojciech Spisak, Viktor Stabnikov, I. Tiago, J. Trovão, Carla Viegas
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::d288a2892edc2b51ee8a422d8e577517
https://doi.org/10.1016/b978-0-323-85206-7.09992-5
https://doi.org/10.1016/b978-0-323-85206-7.09992-5
Autor:
H. Paiva de Carvalho, Nuno Mesquita, Diana Sofia Paiva, António Portugal, L. Avelar, João Trovão
Publikováno v:
International Biodeterioration & Biodegradation. 79:49-55
A previous work that used documents from the Archive of the University of Coimbra, described a high fungal diversity colonizing different types of documents. Cladosporium, Aspergillus and Penicillium were the most common genera found in documents whe
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.