Zobrazeno 1 - 10
of 80
pro vyhledávání: '"H. Outtrup"'
Publikováno v:
Journal of agricultural and food chemistry. 48(8)
A number of potential antioxidants have been evaluated for their effect on formation of radicals in beer using the electron spin resonance (ESR) lag phase method. Sulfite was found to be the only compound that was able to delay the formation of radic
Autor:
H. Outtrup, B. E. Norman
Publikováno v:
Starch - Stärke. 36:405-411
During a screening programme for amylase producing microorganisms a strain of Bacillus was isolated which produced a maltogenic amylase which had possible industrial potential. Unlike the microbial β-amylases from B. cereus, B. megaterium, B. polymy
Publikováno v:
Journal of the American Oil Chemists' Society. 58:644-649
The increasing use of synthetic fibers which cannot tolerate temperatures above 50–60 C has changed the washing habits during the past 5–10 years toward the use of lower washing temperatures. Furthermore, the energy crisis has focused interest on
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.