Zobrazeno 1 - 10
of 29
pro vyhledávání: '"H. Musinovic"'
Autor:
J. Suckling, S. Morse, R. Murphy, S. Astley, J. C. G. Halford, J. A. Harrold, A. Le-Bail, E. Koukouna, H. Musinovic, J. Perret, A. Raben, M. Roe, J. Scholten, C. Scott, C. Stamatis, C. Westbroek
Publikováno v:
Suckling, J, Morse, S, Murphy, R, Astley, S, Halford, J C G, Harrold, J A, Le-Bail, A, Koukouna, E, Musinovic, H, Perret, J, Raben, A, Roe, M, Scholten, J, Scott, C, Stamatis, C & Westbroek, C 2023, ' Environmental life cycle assessment of production of the high intensity sweetener steviol glycosides from Stevia rebaudiana leaf grown in Europe: The SWEET project ', International Journal of Life Cycle Assessment, vol. 28, no. 3, pp. 221-233 . https://doi.org/10.1007/s11367-022-02127-9
Purpose There is an increasing interest in the use of non-nutritive sweeteners to replace added sugar in food and beverage products for reasons of improving consumer health. Much work has been done to understand safety of sweeteners, but very little
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::330822446bcbe380006d632df8090c67
https://curis.ku.dk/ws/files/336755561/Suckling_et_al_International_Journal_of_Life_Cycle_Assessment_2023_Vol_28_3_221_233.pdf
https://curis.ku.dk/ws/files/336755561/Suckling_et_al_International_Journal_of_Life_Cycle_Assessment_2023_Vol_28_3_221_233.pdf
Autor:
J. Suckling, S. Morse, R. Murphy, S. Astley, C. Boy, J.C.G. Halford, J.A. Harrold, A. Le-Bail, E. Koukouna, H. Musinovic, A. Raben, M. Roe, J. Scholten, C. Scott, C. Westbroek
Publikováno v:
Suckling, J, Morse, S, Murphy, R, Astley, S, Boy, C, Halford, J C G, Harrold, J A, Le-Bail, A, Koukouna, E, Musinovic, H, Raben, A, Roe, M, Scholten, J, Scott, C & Westbroek, C 2023, ' Life cycle assessment of the sweetness enhancer thaumatin (E957) produced from Thaumatococcus daniellii fruit foraged from West Africa: The SWEET project ', Journal of Cleaner Production, vol. 411, 137226 . https://doi.org/10.1016/j.jclepro.2023.137226
Replacing added sugar with non-nutritive sweeteners and sweetness enhancers is of increasing interest due to the negative health effects of excess sugar consumption. Much has been done to understand health and safety of such sweetening additives, but
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::ab22257162d3654181fb3dc5923b5894
https://curis.ku.dk/portal/da/publications/life-cycle-assessment-of-the-sweetness-enhancer-thaumatin-e957-produced-from-thaumatococcus-daniellii-fruit-foraged-from-west-africa-the-sweet-project(9024b9fb-ee18-4356-8714-ba3310fa01d9).html
https://curis.ku.dk/portal/da/publications/life-cycle-assessment-of-the-sweetness-enhancer-thaumatin-e957-produced-from-thaumatococcus-daniellii-fruit-foraged-from-west-africa-the-sweet-project(9024b9fb-ee18-4356-8714-ba3310fa01d9).html
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Joan Ribot, H Musinovic, J. von Lintig, Jaume Amengual, E. Ceresi, Andreu Palou, M L Bonet, Nuria Granados
Publikováno v:
International Journal of Obesity. 37:1169-1176
To assess the influence of supplementation with a moderate dose of vitamin A in early life on adipose tissue development and the response to an obesogenic diet later in life. During the suckling period, rat pups received a daily oral dose of retinyl
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jean-François Landrier, Julie Marcotorchino, Julien Astier, J. Ribot, M.L. Bonet, H. Musinovic, Erwan Gouranton, A. Palou, Franck Tourniaire
Publikováno v:
Cahiers de Nutrition et de Diététique. 48:S84-S85
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.