Zobrazeno 1 - 10
of 3 793
pro vyhledávání: '"H. Mattila"'
Publikováno v:
Photosynthetica, Vol 60, Iss 4, Pp 529-538 (2022)
We recently developed a chlorophyll a fluorescence method (activated F0 rise) for estimating if a light wavelength preferably excites PSI or PSII in plants. Here, the method was tested in green microalgae: Scenedesmus quadricauda, Scenedesmus ecornis
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d16afa75cc96455cabfc18685fa6cf48
Publikováno v:
Photosynthetica, Vol 60, Iss 1, Pp 10-20 (2022)
To understand growth limitations of photosynthetic microorganisms, and to investigate whether batch growth or certain photosynthesis-related parameters predict a turbidostat (continuous growth at constant biomass concentration) growth rate, five gree
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2cb43c022d1d4833ac9d917c705cc306
Publikováno v:
Foods, Vol 9, Iss 10, p 1515 (2020)
Carrots contain a significant content of phenolic compounds, mainly phenolic acids. Technological processing of carrots inflicts wounding stress and induces accumulation of these compounds, especially caffeic acid derivatives, in the periderm tissue.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a7888d783d4e498fbdaacb5302b567c0
Publikováno v:
Foods, Vol 9, Iss 3, p 265 (2020)
The aim of this study was to find new sustainable, Nordic natural antioxidant sources, develop subcritical water extraction (SWE) process for recovering the antioxidant compounds from the most potential raw materials, and to test their antioxidative
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5d21135f84fa4985b68002c817cc85d5
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jarkko K. Hellström, Alexander N. Shikov, Marina N. Makarova, Anne M. Pihlanto, Olga N. Pozharitskaya, Eeva-Liisa Ryhänen, Pirjo Kivijärvi, Valery G. Makarov, Pirjo H. Mattila
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 2, Iss 2, Pp 163-169 (2010)
The blood pressure-lowering properties of lyophilized chokeberry juice and polyphenols were monitored using in vitro angiotensin-converting enzyme (ACE) inhibition measurement and a 10 day in vivo study with spontaneously hypertensive rats (SHR). Jui
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a4a1c0c972534641a66e1a0b0311159f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.