Zobrazeno 1 - 10
of 266
pro vyhledávání: '"H. LOUVANDINI"'
Autor:
L. Seixas, V. Peripolli, D. A.E. Façanha, V. Fischer, C.H.E.C. Poli, C.B. Melo, H. Louvandini, C.M. McManus
Publikováno v:
Arquivo Brasileiro de Medicina Veterinária e Zootecnia, Vol 73, Iss 3, Pp 622-630 (2021)
ABSTRACT This study aimed to determine the physiological and hematological parameters of sheep in Brazil. Therefore, 5,081 observations were used from previous experiments with animals from different Brazilian regions with the time of day, gender, br
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a0ad412dc59a421380b902c2d15934d7
Publikováno v:
Scientia Agricola, Vol 54, Iss 3, Pp 178-182 (1997)
Com o objetivo de avaliar o efeito da suplementação de P sobre a incorporação de 32P pelos eritrócitos de bovinos como método para diagnóstico da deficiência subclínica desse mineral, doze bezerros mestiços pesando em média 191 kg foram se
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a30268b9e12d4a7184dbc1bec36bd2e5
Autor:
A.M. Menezes, C.A. Cruz Junior, C.B. Tanure, V. Peripolli, M.B. Castro, H. Louvandini, C. McManus
Publikováno v:
Arquivo Brasileiro de Medicina Veterinária e Zootecnia, Vol 68, Iss 5, Pp 1259-1266
ABSTRACT The aim of this study was to evaluate the effect of different agricultural products on quantitative aspects of carcass, body constituents, cooking loss, shear force and colorimetry of the Longissimus lumborum and Triceps brachii muscles in S
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a952a064b85e45b0ba89e6c5aaddc0b7
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Animal Feed Science and Technology. 301:115666
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Marcelo T, Stumpf, C M, McManus, D S, Daltro, E P M, Alfonzo, V, Dalcin, G J, Kolling, R A, Vieira, H, Louvandini, V, Fischer, M V G B, da Silva
Publikováno v:
Tropical animal health and production. 53(1)
Infrared thermography of the lateral side portion of the udder was taken from 38 lactating cows in a 6-day experiment. Thermograms were analyzed using specific software with the use of eight different methods. The experiment was aimed at correlating