Zobrazeno 1 - 10
of 16
pro vyhledávání: '"H. Lülf"'
Autor:
Rebekka H. Lülf, Karl Selg-Mann, Thomas Hoffmann, Tingting Zheng, Melanie Schirmer, Matthias A. Ehrmann
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 1, p 197 (2023)
Lupine-based seasoning sauce is produced similarly to soy sauces and therefore generates a comparable microbiota and aroma profile. While the koji state is dominated by Aspergillus oryzae, the microbiome of the moromi differs to soy moromi, especiall
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1fe5b06cb75447bea5c80df567809bb1
Publikováno v:
Microbiology resource announcements. 11(11)
Debaryomyces hansenii TMW 3.1188 is a halotolerant diploid yeast that was isolated from lupine moromi fermentation. Here, we report on the 24.77-Mbp genome of a diploid strain of the species D. hansenii .
Publikováno v:
Systematic and Applied Microbiology. 45:126324
Three moderately halophilic strains, TMW 2.2308
Publikováno v:
International Journal of Food Microbiology. 354:109316
Fermented soy sauces are used as food seasonings in Eastern countries and all over the world. Depending on their cultural origins, their production differs in parameters such as wheat addition, temperature, and salt concentration. The fermentation of
Autor:
R. N. Mahato, H. Lülf, M. H. Siekman, S. P. Kersten, P. A. Bobbert, M. P. de Jong, L. De Cola, W. G. van der Wiel
Publikováno v:
Science, 350(6257). American Association for the Advancement of Science
Science, 350(6257), 170-170. American Association for the Advancement of Science (AAAS)
Science, 350(6257), 170-170. American Association for the Advancement of Science (AAAS)
Our report “ultrahigh magnetoresistance at room temperature in molecular wires” (1) presents measurements on onedimensional molecular chains confined inside the nanochannels of zeolite L crystals. In these measurements, we observed signals that w
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::3a5729618157b0d4073d1a7822b0265f
https://research.utwente.nl/en/publications/a3f615c1-3f4b-4811-8a8a-006ede8b3ccf
https://research.utwente.nl/en/publications/a3f615c1-3f4b-4811-8a8a-006ede8b3ccf
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.