Zobrazeno 1 - 10
of 96
pro vyhledávání: '"H. Kimoto‐Nira"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Letters in Applied Microbiology. 68:530-536
We previously reported that oral administration of heat-killed Lactococcus lactis H61 improves certain human skin properties. For topical application of this strain, we reasoned that a bacterial cell extract obtained with an aqueous solvent could be
Publikováno v:
The Journal of Aging Research and Lifestyle. :1-7
Objective: Previously, we showed that ingestion of fermented milk made by only Lactococcus lactis strain H61 (H61-fermented milk) improves various skin properties in young Japanese women (age, around 20 y). Because the condition of human skin varies
Publikováno v:
Journal of Food Protection. 77:1161-1167
Reactive oxygen species, such as superoxide, can damage cellular components, such as proteins, lipids, and DNA. Superoxide dismutase (SOD) enzymes catalyze the conversion of superoxide anions to hydrogen peroxide and dioxygen. SOD is present in most
Autor:
K. Kuramasu, H. Ohmori, Masahiro Ogawa, N. Moriya, Shigeru Hayakawa, H. Kimoto-Nira, S. Yamasaki
Publikováno v:
Journal of dairy science. 100(7)
It has recently been reported that the rare sugar d-allulose has beneficial effects, including the suppression of postprandial blood glucose elevation in humans, and can be substituted for sucrose as a low-calorie food ingredient. To examine the appl
Publikováno v:
Journal of Dairy Science. 95:2176-2185
Many milk fermentations use mixed cultures of lactic acid bacteria. To select a new mixed starter culture, 100 acid-producing bacterial strains were isolated from raw cow milk. Of these, 13 strains identified as belonging to the genera Lactococcus, L
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Y. Nagakura, C. Suzuki, Yoshio Suzuki, N. Koikawa, K. Sasaki, K. Sakuraba, C. Kodama, Tomomi Shimizu, H. Kimoto-Nira, M. Okuta
Publikováno v:
Journal of dairy science. 97(9)
We conducted a randomized double-blind trial to evaluate the effects of fermented milk produced using only Lactococcus lactis strain H61 as a starter bacterium (H61-fermented milk) on the general health and various skin properties of young women. Hea
Autor:
H Kimoto-Nira
Publikováno v:
Journal of Apicultural Research. :325-327