Zobrazeno 1 - 10
of 433
pro vyhledávání: '"H. Khazaie"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
A search for flavor-changing neutral current interactions of the top quark (t) and the Higgs boson (H) is presented. The search is based on a data sample corresponding to an integrated luminosity of 137 fb(-1) recorded by the CMS experiment at the LH
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2127::cb45a6849071dc1b631fec5b13d1548e
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3034626
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3034626
A search for new long-lived particles decaying to leptons using proton-proton collision data produced by the CERN LHC at root s = 13 TeV is presented. Events are selected with two leptons (an electron and a muon, two electrons, or two muons) that bot
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2127::ff223af09b12d0b315a6ac52aa3b7841
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3034348
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3034348
Publikováno v:
پژوهشهای زراعی ایران, Vol 8, Iss 3, Pp 473-480 (2011)
Abstract Humic acid is an organic acid without environmental destructive effects that is applied for increasing germination rate and wheat establishment. In order to evaluate effects of different levels of humic acid on germination of four wheat cul
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/adf406f2b30143898bb1f8e1edc6ad6f