Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"H. Karpyk"'
Publikováno v:
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького. Серія: Харчові технології, Vol 26, Iss 101, Pp 41-47 (2024)
The article aims to study the issue of improving the baking properties of wheat flour. This is an urgent task because, according to the agrarians, regardless of the amount of the harvested crop, there are problems with the grain quality. An analysis
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2ecf44bc8f05422688ae44edac0d6937
Publikováno v:
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького. Серія: Харчові технології, Vol 23, Iss 96, Pp 3-7 (2021)
The issue of healthy eating has always been relevant, especially this problem has been exacerbated by the rapid development of food technology and the production of a significant number of semi-finished products. As a result, there is a need to devel
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/55d1cd677e5d4bedb69218c856cedd1c
Publikováno v:
Scientific Works of National University of Food Technologies. 24:7-13
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Online Journal Modelling the New Europe; Sep2024, Issue 45, p52-78, 27p
Publikováno v:
Food Weekly News; 7/11/2024, p255-255, 1p