Zobrazeno 1 - 10
of 369
pro vyhledávání: '"H. Jenssen"'
Publikováno v:
The Iraqi Journal of Agricultural science, Vol 53, Iss 6 (2022)
There is an elevated need for novel antimicrobial preservatives in the food industry, and hydrolysis of waste products from the same sector has for decades been viewed as a potential source of these. In the current study we have purified bovine whey
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/255d2d4b588641a9b5548a9af445bb99
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
F, Pietsch, A J, O'Neill, A, Ivask, H, Jenssen, J, Inkinen, A, Kahru, M, Ahonen, F, Schreiber
Publikováno v:
The Journal of hospital infection. 106(1)
Antimicrobial touch surfaces have been introduced in healthcare settings with the aim of supporting existing hygiene procedures, and to help combat the increasing threat of antimicrobial resistance. However, concerns have been raised over the potenti
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.