Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"H. Jaunet"'
Autor:
L. Bonifait, H. Marfaing, A. Leroux, H. Jaunet, R. Pierre, S. Quesne, Eric Pagot, L. Baugé, A. Keita, M. Chemaly, M. Guyard-Nicodème
Publikováno v:
Poultry Science, Vol 101, Iss 9, Pp 101994- (2022)
Poultry is generally recognized as the main source of human campylobacteriosis and Campylobacter is highly prevalent at the farm level. To reduce the relative risk of human campylobacteriosis attributable to broiler meat, it is necessary to reduce Ca
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8d0639d106d84dd18237e33eb242352e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Aquaculture International. 7:225-240
Varying egg quality is one of the main factors interfering with the reliable performance of marine fish hatcheries. As larval performance during the first period largely depends on the availability of essential nutrients, the endogenous provision of
Publikováno v:
International Conference on the Epidemiology and Control of Biological, Chemical and Physical Hazards in Pigs and Pork.
From suckling up to slaughter, pigs experience frequently enteritis outbreaks caused by various pathogens, most of them from bacterial origin. Preliminary epidemiological studies have shown that Escherichia coli are the most often isolated bacteria d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.