Zobrazeno 1 - 10
of 15
pro vyhledávání: '"H. Janacua"'
INCIDENCIA DE LOS GENES HALOTANO Y RENDIMIENTO NAPOLE Y SU EFECTO EN LA CALIDAD DE LA CARNE DE CERDO
Publikováno v:
Ecosistemas y Recursos Agropecuarios, Vol 22, Iss 2 (2014)
Los genes Rendimiento Napole (RN) y Halotano (Hal) tienen un efecto negativo en la calidad de la carne de porcinos ya que están asociados con carne de pH y rendimiento bajos. En este estudio se evaluó la incidencia de los genotipos del gen RN y del
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c7c79d49674642479bbd6fafa46a1f72
Publikováno v:
South African Journal of Animal Science; Vol 49, No 1 (2019); 131-139
South African Journal of Animal Science, Volume: 49, Issue: 1, Pages: 131-139, Published: 2019
South African Journal of Animal Science, Volume: 49, Issue: 1, Pages: 131-139, Published: 2019
The experiment was aimed to evaluate the effects of dietary inclusion of fermented apple pomace (FAP) in lamb diet on physicochemical and lipid oxidation of meat during storage at 4 °C. Twenty-four crossbred sheep were randomly assigned to two exper
Publikováno v:
Livestock Production Science. 94:225-236
Fifty-six male Friesian calves, half of them castrated, were used to study the effects of concentrate extrusion and animal castration on diet digestibility and performance in two different growth phases (from 91 to 250 and from 250 to 400 kg live wei
Publikováno v:
Meat science. 107
Ultrasound has a wide range of applications in various agricultural sectors. In food processing, it is considered to be an emerging technology with the potential to speed up processes without damaging the quality of foodstuffs. Here we review the rep
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.