Zobrazeno 1 - 10
of 20
pro vyhledávání: '"H. J. Nan"'
Autor:
S. L. Piao, A. Ito, S. G. Li, Y. Huang, P. Ciais, X. H. Wang, S. S. Peng, H. J. Nan, C. Zhao, A. Ahlström, R. J. Andres, F. Chevallier, J. Y. Fang, J. Hartmann, C. Huntingford, S. Jeong, S. Levis, P. E. Levy, J. S. Li, M. R. Lomas, J. F. Mao, E. Mayorga, A. Mohammat, H. Muraoka, C. H. Peng, P. Peylin, B. Poulter, Z. H. Shen, X. Shi, S. Sitch, S. Tao, H. Q. Tian, X. P. Wu, M. Xu, G. R. Yu, N. Viovy, S. Zaehle, N. Zeng, B. Zhu
Publikováno v:
Biogeosciences, Vol 9, Iss 9, Pp 3571-3586 (2012)
This REgional Carbon Cycle Assessment and Processes regional study provides a synthesis of the carbon balance of terrestrial ecosystems in East Asia, a region comprised of China, Japan, North and South Korea, and Mongolia. We estimate the current ter
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f1c28ba2a5094763a8fec0338daf5ef4
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Zhonghua er bi yan hou tou jing wai ke za zhi = Chinese journal of otorhinolaryngology head and neck surgery. 53(2)
Publikováno v:
Materials Research Innovations. 19:S5-870
Owing to its unique advantage, neutron detection technology has attracted much attention as a method for real-time detection of various elements. However, neutron has strong penetrating ability and can react with the surrounding materials to form a l
Publikováno v:
South African Journal of Enology and Viticulture. 36
The phenolic compound profiles in the skins of white grapes, containing ten wine grape and six table grape cultivars grown in the National Grape Germplasm Resource Nursery at the Zhengzhou Fruit Research Institute of China, were investigated using ul
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.