Zobrazeno 1 - 10
of 1 886
pro vyhledávání: '"H. J. Kwon"'
Autor:
S. Honarvar, C. Kim, Y. Diaz-Mercado, K. Koh, H. J. Kwon, T. Kiemel, M. Caminita, J. O. Hahn, J. K. Shim
Publikováno v:
Scientific Reports, Vol 11, Iss 1, Pp 1-16 (2021)
Abstract Motor synergies are neural organizations of a set of redundant motor effectors that interact with one another to compensate for each other’s error and ensure the stabilization of a performance variable. Recent studies have demonstrated tha
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/392b63832b494bbaa9eed49b8d8e4981
Publikováno v:
Asian-Australasian Journal of Animal Sciences, Vol 28, Iss 1, Pp 95-101 (2015)
Fermented Chlorella vulgaris was examined for its effects on growth performance, cecal microflora, tibia bone strength, and meat qualities in commercial Pekin ducks. A total of three hundred, day-old male Pekin ducks were divided into three groups wi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/70339ca24e854b159bba5b14c0dd138a
Autor:
H. J. Kwon, Y. K. Choo, Y. I. Choi, E. J. Kim, H. K. Kim, K. N. Heo, H. C. Choi, S. K. Lee, C. J. Kim, B. G. Kim, C. W. Kang, B. K. An
Publikováno v:
Asian-Australasian Journal of Animal Sciences, Vol 27, Iss 11, Pp 1638-1643 (2014)
This study was conducted to compare carcass characteristics and physico-chemical meat quality in two different genotype ducks raised under identical feeding and rearing conditions. A total of ninety 1-d-old Korean native ducks (KND, n = 45) and comme
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ff73be8b16944cb7834c24d95e372b8e
Autor:
Y. K. Choo, H. J. Kwon, S. T. Oh, C. W. Kang, H. K. Kim, E. C. Hong, K. N. Heo, S. K. Lee, B. K. An
Publikováno v:
Asian-Australasian Journal of Animal Sciences, Vol 27, Iss 4, Pp 518-523 (2014)
There are multiple experiments conducted with male Korean native ducks (KND) to evaluate the optimal levels of limiting amino acids (AA). In Exp. 1, a total of 450 one-d-old male KNDs were divided into five groups with six replicates and fed experime
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/320ef1bb7ba24ee993e963981a2db9d3
Publikováno v:
Asian-Australasian Journal of Animal Sciences, Vol 27, Iss 3, Pp 398-405 (2014)
This study was conducted to compare growth performance, carcass characteristics and meat quality of 4 breeds of local chicken. A total of 480 1-d-old chicks were distributed to 16 pens, with 4 treatments of breed, 4 replicates and 30 chicks per pen.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/42495a9af4114b5a8a912cb15bd09cef
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.