Zobrazeno 1 - 10
of 117
pro vyhledávání: '"H. Hanine"'
Publikováno v:
Journal of the Saudi Society of Agricultural Sciences, Vol 17, Iss 4, Pp 471-480 (2018)
The study was carried out to evaluate the effect of environmental conditions on the phenolic content and antioxidant activity of two distinct cladode genotypes under three sampling dates (spring, summer, and winter). The juice extracted from Opuntia
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b9bf2cdb260046a3a72439e44037406f
Autor:
M. Elbir, A. Moubarik, E.M. Rakib, N. Grimi, A. Amhoud, G. Miguel, H. Hanine, J. Artaud, P. Vanloot, M. Mbarki
Publikováno v:
Maderas: Ciencia y Tecnología, Vol 14, Iss 3 (2014)
The main objective of this work was to find new applications to valorize olive stones (endocarp and seed). In order to improve knowledge on olive stones, the phenolic compounds concentration of three varieties of Moroccan olive trees: Moroccan Pichol
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8556b8b96dd04ffd83fde788b5cf9a76
Publikováno v:
Journal of Horticultural Sciences; 2024, Vol. 19 Issue 1, p23-32, 10p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Water Practice and Technology. 15:1050-1067
Currently, research focuses on the application of newer biocoagulant products in wastewater treatment. In this study, the performance of cactus juice to clarify Olive Mill Wastewater (OMW) was investigated by using Jar-test experimentation and assess
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Linnaeus Eco-Tech. :295-304
Olive mill wastewaters (OMWW) cause a recurrent environmental pollution problem. Treatment and reuse of olive mill wastewater (OMWW) presents significant challenges both due to the nature of olive oil production (seasonal and small scale) and due to
Publikováno v:
Linnaeus Eco-Tech. :224-233
The oil industry, including olive oil, is one of the industries of food most pollutants, posing a serious environmental problem. In Morocco crushing units pouring the olive oil in their raw state without any prior treatment in the natural environment